işçi ayakkabısı - An Overview

Wiki Article

Ayakkabının dış yüzeyinde kullanılan 1.eight mm kalınlığında yumuşak petek desenli mikrofiber, ayakkabıya nefes alabilirlik ve hafiflik kazandırır. Bu özel malzeme, TPU laminasyon ile kaplanarak ekstra dayanıklılık ve koruma sağlar.

Bu, iş kazalarına karşı önemli bir koruma sağlamaktadır. Aynı zamanda, bu ayakkabılar dayanıklı taban yapısıyla kaymaları engeller ve yüksek tutulan sıcaklıklara karşı dayanıklılık gösterir.

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

Beden 37Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 38Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 39Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 40Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 41Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 42Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 43Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 44Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 45Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 46Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor two'ci Ayakkabıda Ekstra 300 Tl indirim 1 Adet

Mekap iş ayakkabısı fiyatları ve modelleri, online mağazalarda veya iş aletleri satan mağazalarda bulunabilir. İşçiler, tercih ettikleri modeli ve markayı kolayca bulabilir ve uygun fiyatlarla satın alabilirler.

Uyarı ilevhaları ihtiyaçlarınız için sitemizde bulunan uyarı levhalarını ve iş güvenliği ikaz levhalarını inceleyebilirsiniz. System üzerinden ihtiyacınıza yönelik bulamadığınız uyarı tabelalarını WhatsApp numrasından bize ileterek istediğiniz uyarı levhalarını özel olarak talep edebilirsiniz.

Çalışma koşullarınız, seçeceğiniz iş ayakkabısı için sizi en doğru sonuca ulaştıracaktır. Ortamda sıvı beraberinde kayma riski, elektrik akımı veya kimyasal faktörlerin var olup olmadığı ayrıntıları iş ayakkabısı seçiminde kriter belirlemede sorgulayabileceğiniz diğer detaylardan olacaktır. Elektrik akımının yoğun olduğu çalışma ortamlarında elektrik çarpma riski yaşanacağından ötürü elektrik direncine en iyi yanıt veren, kompozit burunlu iş ayakkabısı tercih etmelisiniz.

iş ayakkabısı fiyatları elbiseleri Tulumlar kolluklar pantolon alev almaz kıyafetler kaynakçı kıyafetleri ceket ve yelekler işçi takımları Lepus iş kıyafetleri parka ve montlar sweatshirt tshirt

İş güvenliği ekipmanları dahilinde ayakkabıların kalitesi son derece mühim bir ayrıntıdır. Her sektörde olduğu gibielektrikçi ayakkabılarında da seçim yaparken olabildiğince dikkatli olunmalıdır.

İş ayakkabıları da iş kıyafetlerinin en önemli parçaları arasında yer alır. Eğer sizi olası kazalara karşı koruyacak dayanıklı ve ayakkabi shoes konforlu iş ayakkabısına ihtiyacınız varsa yazımızın devamını incelemeye davetlisiniz!

Sağlam iş güvenliği ayakkabısı seçeneklerimizi daha ayrıntılı olarak görmek ve ihtiyacınıza en uygun modeli bulmak için kategorilerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Ayakkabının ergonomik tasarımı, farklı ayak yapıları için mükemmel bir uyum sağlar ve uzun süreli kullanımda bile rahatsızlık hissi vermez.

Çelik burunlu ayakkabılar işyerlerinde ayak koruyucusu olarak kullanılmaktadır. Kullanılan ayakkabi es anlamlısı ayakkabıların ergonomik olmasına dikkat edilmelidir. 

Ağır ve tehlikeli işlerin yapıldığı mesleklerde iş kazaları kaçınılmaz olur. Ancak doğru ekipmanlarla kazalardan yaralanmadan kurtulmak mümkün. İşe uygun ve dayanıklı iş ayakkabıları da ayağa ağır yük düşmesi ya da çarpma gibi olası tehlikelerden sizi koruyacak en önemli iş kıyafetleri arasında yer alır.

Report this wiki page